1. Home
  2. Blog
  3. Bisnes
  4. Camana Nak Buat Bisnes Makanan Kat Rumah Yer?

Truly Untold Story

Camana Nak Buat Bisnes Makanan Kat Rumah Yer?

Ramai tak tahu cara sebenar buat bisnes makanan dari rumah. Di bawah ada 3 persoalan yang sering ditanya. Jom kita tengok apa dia.

1. Apa yang saya akan dapat apabila saya join kelas online buat duit dengan bisnes makanan ni?

–  Okay,firstly anda akan dapat belajar secara bebas, dimana-mana sahaja hanya memerlukan handphone, laptop dan internet sahaja.

– Di dalam group facebook pjj juga, Cikgu Najah sediakan penerangan, video dari step by step dari A-Z yang ringkas dan senang faham dan ramai yang dah berjaya jana income hingga RM1000 lebih keatas dengan hanya meniaga dari kelas pjj Cikgu Najah.

– Mempunyai bantuan sokongan dari Cikgu Najah serta rakan – rakan yang ada dalam group pjj. Ini yang paling penting lifetime group support,boleh ulang berkali-kali video sampai faham.

– Yang paling bestnya, yuran hanya Sekali bayar untuk seumur hidup.

2. Adakah boleh saya berjaya bila dah join kelas online buat duit dengan bisnes makanan ni ?

– Boleh, jangan rasa takda bakat memasak,semua ni hasil usaha dari diri sendiri dan kena keep on learning sebabnya Cikgu Najah juga akan sentiasa berusaha dan tak pernah jemu untuk terus memberi. Hasilnya anda sendiri akan terkejut kerana hasil masakan anda setaraf chef.

3. Boleh kah saya jadikan kelas online buat duit dengan bisnes makanan ni sebagai pendapatan sampingan ataupun sebagai sumber pendapatan utama?

– Boleh,jika anda seorang peniaga,anda harus join pjj ni untuk menambah koleksi masakan dan menarik ratusan lebih pelanggan setia, bayangkan kalau sebelum ni anda tiada kedai mungkin lepas ni anda boleh membuka premis rumah kedai anda sendiri.

– Jika anda baru nak bermula, tak perlu bimbang sebelum anda mula dah ada yang terlebih dahulu dah mulakannya, Cikgu Najah yakin dengan group whatsapp, facebook dan media sosial yang lain sudah cukup untuk letupkan perniagaan baru anda,cuma jangan takut untuk bermula.

Bayangkan disaat orang lain, sibuk tarik selimut, bangun tidur dan fikir tak tahu nak buat hari ini..
anda menuntut ilmu resepi secara online bila-bila masa anda nak.

Anda Nak Buat Duit Dengan Bisnes Makanan? Boleh Klik Butang Di Bawah Untuk Lihat Detail Lanjut.

Apa Kata Anda?
PERHATIAN: Jaga penulisan anda. Pastikan ianya positif & memberikan manfaat kepada pembaca.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Latest Blog Post
Category
Menu