Join as an Affiliate
Apa Itu Affiliate?

Program Affiliate DhomBig menawarkan Komisyen apabila anda SHARE ARTIKEL BLOG yang disediakan oleh Vendor. Apabila berlakunya tindakan @ jualan daripada aktiviti sharing yang anda lakukan, anda akan dapat komisyen yang ditetapkan.

Akses Dashboard Affiliate

Setelah keahlian affiliate anda disahkan, anda boleh akses dashboard affiliate. Anda akan diminta untuk dapatkan Affiliate ID jika tiada. Anda boleh akses dashboard affiliate pada bila-bila masa di My Profile.

Apa yang ada di Dashboard Affiliate

Anda akan dibimbing dan diberikan segala informasi berkaitan affiliate melalui Dashboard Affiliate. Ada 5 perkara penting yang perlu anda baca & hadamkan dan akan ditambah dari masa ke masa.

1. Rujukan Utama Affiliate DhomBig. Masih Baru? Tambah Ilmu Affiliate Anda.

2. Komisyen Affiliate – Anda boleh tengok jumlah komisyen yang akan anda perolehi. Ianya berubah-ubah bergantung kepada kempen pemasaran semasa.

3. Produk Pilihan – Anda Boleh Explore Produk Yang Boleh Diutamakan Untuk Diperkenalkan Terlebih Dahulu

4. Bahan Pemasaran – Anda Boleh Dapatkan Segala Informasi Berkaitan Bahan Pemasaran Untuk Memperkenalkan Produk Vendor

5. Saluran Pemasaran – Anda Nak Perkenalkan (Promote) Kat Mana? Anda Boleh Akses Informasi Dan Bina “Channel” Anda Sendiri

6. Senarai Tindakan – Apa Nak Buat? Anda Boleh  Mulakan Aktiviti Perkenalkan (Promote) Produk-produk Vendor Pilihan Anda.

Jom Jadi Affiliate. Klik Butang Di Bawah. Isi Borang Sekarang. PERCUMA RM0 Sehingga 31 Mei 2021. 

Menu