1. Home
  2. Blog
  3. Makanan
  4. Meleleh Aihhhh Tengok Tart Nenas Rasaura ni

Truly Untold Story

Meleleh Aihhhh Tengok Tart Nenas Rasaura ni

Tart debab saiz giant. Kulit tart yang lembut dan mencair di mulut dengan rasa keaslian inti jem nenas yang masam manis, pergh rasa sebiji bagai bermimpi. Tak sedar dah habis sebalang dimakan.

Confirm tetamu puas hati di hari raya nanti. Ishhh tak akan nak tengok gambar je. Apa lagi ambik terus dua tiga balang. Jangan nanti terkecewa pulak.

Nak jadikan buah tangan buat mertua lagi superb. Mesti tersenyum lebar mak mertua bila orang puji keenakan biskut raya yang ada di rumah mereka. Makin sayang ketat-ketat la dia kat sis.
Nak order boleh roger saya ye …

Harga kasih sayang je … alah membeli tapi puas hati.

KLIK GAMBAR DI ATAS TENGOK APA YANG TUAN AHYAT (PENGASAS KOMUNITI PEJUANG HARTANAH) KATA MENGENAI TART NENAS NI

Nak perkenalkan tart nenas ini kepada saudara-mara, kawan-kawan, sahabat handai? Boleh Register Percuma untuk dapatkan informasi jadi ejen / stokis di ruangan My Profile. Bolehlah tambah side income nanti.

Apa Kata Anda?
PERHATIAN: Jaga penulisan anda. Pastikan ianya positif & memberikan manfaat kepada pembaca.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Latest Blog Post
Category
Menu