1. Home
  2. Blog
  3. Bisnes
  4. Ni Projek Bulan Ramadhan Yang Korang Boleh Buat

Truly Untold Story

Ni Projek Bulan Ramadhan Yang Korang Boleh Buat

Bun Kpop ? roti yang dari korea,tapi takkan lah nak ke korea semata-mata nak makan roti ni jer kan ?

Anda boleh buat bisnes ni masa bulan Ramadhan ataupun hidangkan kelainan sebagai juadah berbuka puasa.

Tak tahu nak buat? Apa susah Cikgu Najah ada buat kelas bun kpop ni yang mudah,simple dan sememangnya sedap mengikut citarasa tekak lah.

Bun kpop ni pun laku kalau buat jual,dengan penyediaannya yang tak rumit dan tidak menggunakan bahan yang banyak sangat sesuai untuk dijadikan sebagai pendapatan sampingan.

So jangan tunggu lagi,meh join kelas ni dengan harga kasih sayang yang diberikan dapatlah menikmati roti bun kpop yang dimasak sendiri.

Klik link di bawah sekarang untuk dapatkannya dengan harga promosi (Bulan Mac Sahaja Tau)

Apa Kata Anda?
PERHATIAN: Jaga penulisan anda. Pastikan ianya positif & memberikan manfaat kepada pembaca.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Latest Blog Post
Category
Menu