Sale!

[Ebook] 11 Kisah Inspirasi Usahawan Sandwich

RM10.00 RM0.00

453 items sold

Dapatkan Sekarang! Caranya Add To Cart, View Cart, Proceed to Checkout, Place Order.

655 in stock

SKU: 11KIUS Category: Tags: ,

Description

 

 

BOLEH KE SURIRUMAH BUAT DUIT HANYA DARI RUMAH

Ramai ibu-ibu sekarang ni yang terfikir nak besarkan anak depan mata sendiri dan dalam masa sama terfikir kalau tak kerja nanti macam mana nak belanja? Tak kan nak harap duit suami semata. Kalau ada income sendiri tak la terikat sangat harap duit gaji suami.

Since 2017 saya dah jumpa ramai ibu-ibu yang gigih cari cara untuk bantu suami ada pendapatan untuk diri sendiri. Sekurang-kurangnya ringankan beban suami untuk tidak meminta apa yang mereka terasa nak dan beli tanpa minta izin suami.

Tak tahu cara nak buat promosi dan marketing sebab tak pernah ada pengalaman langsung dalam berniaga. Dah cuba banyak kali cuba-cuba buat post di facebook tapi tak menjadi pun. Sebenarnya kalau kena cara, SENANG sangat nak buat duit zaman sekarang ni.

Syaratnya kena tahu apa yang kita nak buat. Bukan suka-suka tengok orang buat tu berjaya kita pun nak buat. Orang tu berjaya mungkin dia dah hadap gagal banyak kali. Jadi, dalam perkara ni, kita kena TAHU cara baru boleh mula.

Anda boleh belajar pelbagai resepi secara online untuk buat bisnes makanan dari rumah. Klik gambar di bawah. Ada offer Tragedi Oktober, Kelas Online Buat Duit Dengan Bisnes Sandwich Premium

Komen Pandangan Anda
No more offers for this product!

You may also like…

Menu