1. Home
  2. Shop
  3. Kelas Online
  4. Kelas Online Buat Ibu Sambal Serbaguna
Kelas Online Buat Ibu Sambal Serbaguna
RM15.00
144 items sold

Cara Order : Klik Add To Cart, View Cart (Klik Bakul Di Atas Kanan), Proceed To Checkout, Isi Detail & Pay / Place Order

Informasi Produk
Bila adanya ibu sambal tumis ni kan. Kita rasa macam tak percaya yang kita ni boleh masak pelbagai juadah taauuuu.

Korang buat ja sebelanga besar ibu sambal tumis ni untuk sebulan punya stok frozen. Sekali jer buat. Lepas tu simpan dalam beberapa bekas. Simpan dalam freezer. Sekali nak guna, ambil satu jer bekas tu dan panaskan dalam kuali. Bila dah panaskan sambal tu, letakla udang ker, sotong ker, ikan ker. Pastu adjust secukup rasa kot nak bagi maniskan sikit ker, nak masinkan sikit ker. Ikut selera korang yaaa

Bila dah siap sambal tumis ni boleh laaaa eksyen kat suami,

“abang nak makan sambal tumis apa harini? Sambal udang? sambal sotong? sambal bilis? sambal ikan? sambal tempeh? sambal teloq? sambal ayam? Nasi goreng? bihun goreng? megi goreng? koetiaw goreng? Haish berderet menu nak sebut aihhh”

Habaq maii jaaaa abang uiii.

Kalau tetamu datang tengah malam pun no hal laaa. Masak nasik. Pecah telor tauk masuk dalam sambal ni. Gaul kicap makan nasik pepanas. Keliaaa baq hangg.

Untuk kelas Ibu Sambal tumis ni, Insyallah Kak Najah akan post resepi-resepi secara konsisten untuk korang mencubanya di rumah yaaa.

Dengan adanya Ibu Sambal ni, Everyone Can Cook!Anda akan menerima link join Group FB selepas pengesahan pembayaran & sila join group tersebut untuk pembelajaran online bersama lebih 15,000 orang untuk berkongsi, memberi inspirasi  & bertanya.

Apa Kata Anda?
PERHATIAN: Jaga penulisan anda. Pastikan ianya positif & memberikan manfaat kepada pembaca.
Menu