1. Home
  2. Shop
  3. Kelas Online
  4. Kelas Online Sabun Basuh Pinggan
Kelas Online Sabun Basuh Pinggan
RM50.00
16 items sold

Jom jadi geng buat sabun? Hanya perlu Add to Cart, View Cart, Proceed to Checkout, Pay / Place Order.

Cara Order : Klik Add To Cart, View Cart (Klik Bakul Di Atas Kanan), Proceed To Checkout, Isi Detail & Pay / Place Order

Informasi Produk

Ok, sekarang ni saya nak tanya, adakah u olls seorang wanita yang bekerja atau surirumah yang ada masalah :

1. Tak tahu cara nak buang minyak masak secara betul dan dekat mana.

2. Dah recycle banyak kali sampai dah hitam minyak tu, jadinya apa lagi? buang je la.

3. Tak tau nak tanya kat siapa cara nak buang minyak masak yang betul dan kalau nak buang dengan cara betul tu pulak, macam mana?

4.  Tak tahu pun selama ni, minyak masak terpakai ni boleh jual dan dapat duit.

5. Tak ada rasa nak ambik tau pun sebab logiknya minyak masak yang dah guna, lebih kurang 2 ke 3 kali pastu terus buang. Ikut mak mak kita buat.

Kalau semua point kat atas tu ada dalam diri u olls & rasa dah tak nak hadap lagi semua masalah tu, saya suggest u olls register la Kelas DIY Sabun Cuci Pinggan ni.

Saya fikir buat masa ni, kelas ni lah jalan penyelesaian untuk u olls.

Kelas ni kat FB Group sahaja. U olls boleh belajar guna phone je, tak payah keluar rumah.

Kami sediakan video step-by-step, u olls follow je gerenti jadi.

Jangan risau, nak buat sabun ni mudah je. Tak complicated pun.

Bahan nak guna pun mudah cari. Kami akan guide dalam group tu kat mana nak cari bahan semua, so jangan risau ye.

Kalau ada problem, tanya dalam FB group nanti admin akan bantu.

Kami nak pastikan u olls boleh buat sampai jadi.

Jom jadi geng buat sabun? Hanya perlu Add to Cart, View Cart, Proceed to Checkout, Pay / Place Order.

Apa Kata Anda?
PERHATIAN: Jaga penulisan anda. Pastikan ianya positif & memberikan manfaat kepada pembaca.
Menu