1. Home
  2. Blog
  3. Agama
  4. Walaupun Sibuk, Surirumah Guna Buku Ajaib Ni Untuk Beramal

Truly Untold Story

Walaupun Sibuk, Surirumah Guna Buku Ajaib Ni Untuk Beramal

Kita selalu sibuk sehinggakan lupa untuk melakukan amalan yang menjadi bekal di akhirat kelak. Walau sesibuk mana pun, kita masih mampu beramal.

Semua orang ada impian yang nak dicapai.

Adakah impian anda nak rasa macam ni? 

  • Nak ada banyak masa dan tenang beribadah?
  • Nak dekat dengan Allah SWT dan ada rezeki melimpah ruah?
  • Nak baca Al-Quran, zikir dan selawat setiap hari tanpa stress.
  • Nak rezeki yang berkat, banyak dan boleh bantu ramai orang lain pula.
  • Nak tenang jiwa dan sentiasa mendekatkan diri kepada Allah SWT.

Jika salah satu senarai di atas ada dalam list impian anda, izinkan saya share cara untuk anda bermula secara perlahan-lahan untuk berubah dan selesaikan satu per satu cabaran untuk permudahkan rezeki anda.

Jangan segan dan bertangguh lagi. Mati kita tak tahu bila, jadi jangan buang masa. Inilah masanya untuk anda upgrade amalan rutin harian anda dan berjaya dalam hidup.

Syarat nak capai impian ni adalah dengan upgrade ilmu dan bertindak buat.

Apa yang saya nak share ni tak janjikan bulan dan bintang dan bukan ilmu SKIM CEPAT KAYA, tapi ILMU yang berkesan dengan izin Allah dan telah pun berjaya bantu lebih 1,000 orang ubah hidup dan upgrade REZEKI dan capai impian mereka.

Nak tahu cara macam mana nak mula uruskan rutin harian anda dengan teratur?

Jangan bertangguh lagi. ILMU ini sesuai untuk anda yang betul-betul nak ubah rutin harian hidup dan bersungguh-sungguh nak upgrade rezeki.

Stop bertangguh. Stop banyak alasan. Start buat tindakan.

Pelaburan terbaik adalah pelaburan untuk ILMU. Hadiahkan diri anda dengan buku 100 Days Challenge Checklist Amalan ini sekarang juga.

ILMU bernilai ini Puan Saira selaku Founder telah bukukan dalam bentuk fizikal dengan tujuan untuk anda mudah dan selesa menggunakannya dimana-mana dan pada bila-bila masa sahaja.

Anda hanya perlu follow step yang diterangkan di dalam buku tanpa banyak soal.

BUKU PLANNER CHECKLIST AMALAN

3 syarat MUDAH nak berjaya dengan buku 100 Days Challenge Checklist Amalan ini:

Baca dan fahamkan, buat tindakan, dan amalkan secara konsisten sahaja.

Dapatkan Sekarang, Buku Planner Checklist 100 Hari Amalan.

Asbab, hanya Serendah 49 Sen Sehari sahaja, kita mampu tingkatkan amalan seharian selama 100 hari & istiqamah seterusnya.

Nak tengok INFO LANJUT? KLIK SINI

Apa Kata Anda?
PERHATIAN: Jaga penulisan anda. Pastikan ianya positif & memberikan manfaat kepada pembaca.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 14

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Latest Blog Post
Category
Menu